lørdag den 18. januar 2014

...fortsættelseVæggen blev skåret ned for at gøre plads til skabet i gangen. Resultatet blev heldigvis godt, da først pladsen var skabt.

Vi har ingen kælder og intet loftrum, så vi har god brug for al den opbevaringsplads, vi kan få.

Gæstetoilet. Kort før jul fik vi omsider vores håndvask op.


Brusekabine på gæstetoilet

Sådan så der ud foran vores indgangsparti, inden brolæggeren gik i gang

Sådan så forhaven ud

UPS! Maskinen kæntrede undervejs i kampen med grus-masserne.
Vores brolægger var ikke den eneste, som gravede. Her er det Dansk Kabel-Tv, som har gravet en kæmpe rende lige uden for vores hoveddør. 

Og så skulle TDC også grave - desværre efter at vores brolægger havde udført sit arbejde. Så var det forfra igen på det stykke, som TDC havde gravet op. 

Så slog TDC lejr foran vores hus
Et lille telt fra TDC
Så kom der køreplader op til indgangen
Her ankommer fliserne til gangsti og parkeringsareal

4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud. Flotte lamper på badeværelset! Er der allerede nu nogen ting, I er særlig glade for? og tilsvarende noget I er lidt mere lunkne på?

  SvarSlet
 2. Vi er meget glade for, at vi har sat akustik-lofter op i stue og køkken. Set i bakspejlet skulle vi have sat dem op i alle rum. De gør en meget stor forskel.

  Vores hus er i forvejen vel udnyttet med hensyn til kvadratmeter, men vi ville måske have gjort stuen og gæstebadeværelset en smule mindre for at skabe bedre plads i værelserne. Men det er i den absolutte småtingsafdeling og ikke noget, vi ikke kan leve fint med. Det er svært at se den slags på en tegning. Måske ville det virke ødelæggende for andre sammenhænge i huset, så det er ikke sikkert, at det ville kunne lade sig gøre i praksis.

  Vi er kede af, at vi fik placeret stikkontakter og antennestik nede under vores fjernsyn. De skulle have været placeret et mindre synligt sted. Vi overvejer stadig, om det kan laves om. Men bortset fra det synes vi, at vi er lykkedes godt med placeringen af stikkontakter og indbygning af lamper i vægge og loft. Det er helt klart noget, man skal tænke grundigt igennem.

  Vi er særlig glade for vores lofthøjde på 2,60 centimeter og for vores store vinduer fra gulv til loft, som giver et fantastisk lysindfald. Vores arkitekt anbefalede os desuden nogle udendørslamper, som vi valgte. De passer perfekt til huset. Dem er vi glade for og nyder hver aften her i den mørke tid. Vores gulv er også fedt. Selve indretningen af huset og placeringen af rummene i forhold til hinanden og i forhold til verdenshjørnerne fungerer også fremragende.

  Derudover er vi glade for, at vi fravalgte standard-inventaret og fik en indretningsarkitekt til at stå for køkken, bad og skabe. Det blev det ikke billigere af, og det blev bestemt heller ikke nemmere af det, men resultatet blev langt bedre. Det er fx indretningsarkitekten, der har valgt lamperne i badeværelse, køkken og entre til os. Det er en kunst at vælge lamper. Apropos lamper er vi også glade for, at vi fravalgte spots i loftet. Spots i alle rum var standard i vores kontrakt, men vi beholdt dem kun i bryggerset. De giver ikke noget særlig godt lys, så det var et godt fravalg, selv om det heller ikke var noget billigt valg.

  Alt i alt er det fantastisk at bo i et nyt hus. Vores fortrydelser er heldigvis i småt-tings-afdelingen. Der er ikke noget af det, som vi ikke kan leve med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for svaret. Hvilket gulv har I fået? Jeg har set billederne, men hvilket mærke etc.?

   Slet
 3. Gulvet er fra det tyske firma Haro, 150 mm eg, hvid matlak. Det er et parket-gulv, men det ser lidt anderledes ud end andre parket-gulve, vi har set. Stavene i parket-gulvet (eller hvad det hedder) skulle have været lagt mere forskudt i forhold til hinanden, men vi lever med det, som det er.

  SvarSlet