mandag den 15. juli 2013

Start!

Så skete det! endelig. Byggeriet startede i dag!I dag har de gravet ca. 400 meter jordvarme-slanger ned i haven (de sorte slanger) og påbegyndt udgravningen til fundamentet.Her ses jordvarmeslangerne.
Det bedste er næsten, at jordarbejderne har fjernet gigantiske mængder af skvalderkål på grunden. Nu er der kun skvalderkål tilbage i hækken (og det er rigeligt til at beskæftige os i lang tid fremover!) og rundt omkring de få buske og småtræer, som er tilbage. Igår var hele grunden grøn. I dag har den en herlig jordfarve.Det her er et skøn syn af mange timers havearbejde med skvalderkål, som nu ikke skal udføres. 2 kommentarer:

  1. Tillykke med starten! Vi følger det nøje og glæder os til at se resultatet. Hvornår forventer I at være færdige (inkl. den lidt forsinkede opstart)

    SvarSlet
  2. Ifølge entreprenøren er de færdige 6. november. Vi har været bekymret for, hvorvidt de kunne nå at bygge huset færdig til denne dato og især nå at bygge det forsvarligt færdigt, men vores byggeleder har forsikret os om, at vi ikke har grund til bekymring. Det samme har vores byggerådgiver, som dog tilføjer, at "nu har de så også travlt".

    SvarSlet