søndag den 28. juli 2013

Hækken er delvist friseret

Hækken er formodentlig ikke blevet passet i flere år på vores side. Den elektriske hæksaks måtte i hvert fald vente længe på at komme i brug. Først var der nemlig behov for at klippe og endda save en stor mængde tykke grene væk. 

Naboerne ønsker ikke, at vi klipper hækken længere ned end 1 meter. I første omgang valgte vi at lade hækken beholde sine nuværende 1.80 meter. Alligevel kørte vi 2 vognlæs væk på hængeren. Vi nåede ca. halvdelen af hækken ud mod stikvejen, så vi har lidt til gode:). Men vi fik klaret stykket omkring byggefeltet, så vi ikke generer håndværkerne, når vi næste gang skal klippe hæk. 

Stor tak til mine forældre, som knoklede i 30 graders varme. Og tak til Anne for lån af hendes bil med hængertræk, så vi ikke igen skulle klippe grene i små stumper og proppe dem i sække. 


Vi klippede den del af hækken, som er ud for byggefeltet. Dette er før-billedet, hvor hækken ser noget busket ud. Grenene hænger ind over grunden. 

Dette er efter-billedet. Nu ser hækken mindre busket ud. Helt pæn bliver den først med tiden, når den igen har fået lys og nye blade. Hækken ser rigtig fin ud på den anden side (som ikke kan ses på billedet), men den har haft en bygning klods op af sig på denne side, så den er p.t. lidt medtaget. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar