onsdag den 21. marts 2012

Beslutningen om at bygge hus

Det lå ikke i kortene, at vi skulle bygge et hus

Da vi solgte vores lejlighed på Østerbro i september 2011 var det meningen, at vi skulle købe et hus - ikke bygge et hus. Vi havde søgt efter et hus på nettet i over et år, da vi solgte vores lejlighed. Vi vidste derfor, at det ikke ville blive nemt at finde et hus, der opfyldte alle vores krav.

Da vi landede i vores midlertidige leje-lejlighed i Søborg intensiverede vi søgningen kraftigt. Hver eneste dag var vi på nettet for at søge efter hus, og utallige søndage vendte vi nedslåede hjem efter at have set et hus.

Det rigtige hus dukkede aldrig op. Typisk var der behov for en hel del renovering af husene, som betød, at vores budget ville blive overskredet og vores fritid beslaglagt. Varmeregningen var astronomisk høj på flere af husene (fx 38.000 kr. om året). Andre steder var der for meget støj fra store veje.

Vi begyndte at tale om, at vi måske også kunne bygge et hus, men idéen blev skudt ned igen og igen, fordi det var for dyrt.

I marts 2012 (et halvt år efter salget af vores lejlighed) så vi en grund (med hus på) i Lyngby, som var så relativ billig, at det måske ville kunne lade sig gøre at bygge et hus. Vi var møre af at se på umulige huse, og tanken begyndte at modnes hos os. Måske skulle vi i det mindste undersøge, hvad typehuse kostede hos forskellige firmaer? Det kunne der jo ikke ske noget ved...

2 kommentarer:

  1. Kære Casa Birkerød , vi star og skal til at bygge hus med netop Lasse Larsen, er det muligt vi kan komme I dialog med jer og høre om erfaringer etc.?? Alle erfaringer/råd vil betide alverden for os.

    SvarSlet
    Svar
    1. I er velkommen til at skrive til conni.l.pruss@gmail.com og her få vores nummer, hvis I gerne vil tale med os. Vi kan varmt anbefale Lasse Larsen og ville selv bygge med dem igen, hvis det skulle blive aktuelt. Det gør det nu forhåbentlig ikke:). Hvad der har været særlig vigtigt for vores gode oplevelse er også, at de uden problemer har udbedret de få ting, som vi ikke har været tilfredse med. Også selv om det har været over et år efter byggeriets afslutning. Vi har fx fået malet hele facaden om uden beregning. Det er en dyr omgang. Det betød meget for os, fordi vi ikke kunne holde ud at kigge på en uensartet facade. De har været super hele vejen igennem.

      Slet